Jasmina sa bivšim mužem ima 5-oro dece, a on je PRETUKAO u porodilištu: Sigurna sam da će me UBITI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2017, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jasmina sa bivšim mužem ima 5-oro dece, a on je PRETUKAO u porodilištu: Sigurna sam da će me UBITI!

Dobila dete u novoj vezi, a bivši suprug joj napravio pakao

Jasmina D. (35), koju je bivši muž Igor I. brutalno pretukao pred decom u porodilištu Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“ u Prokuplju, sigurna je da će je on ponovo napasti i ubiti. On je nakon napada pobegao i policija otad intenzivno traga za njim.

Bezumno nasilje se desilo kad je Jasmina došla na pregled kod ginekologa, jer se porodila pre desetak dana.

- Sa najstarijom ćerkom Mirjanom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koju imam iz braka sa Igorom i bebom koju sam dobila u novoj vezi, došla sam na kontrolu u bolnicu. Igor je iznenada upao u čekaonicu i odmah krenuo na mene. Beba je bila u nosiljci, a ćerka je stala između nas i pokušala da nas zaštiti. Međutim, on ju je odgurnuo i udario u vilicu. Pala sam u nesvest, a Igor je nastavio da me tuče. Pobegao je iz bolnice, a ja sam sigurna da će me opet napasti i ubiti – rekla je Jasmina i dodala da sa nasilnikom ima petoro dece.

Plaši se ponovnog napada

Ona je rekla da čitavu noć nakon napada u njenoj porodici niko nije spavao, plašeći se da se Igor ne vrati i ne napadne ih opet.

- Na svaki šum smo se tresli od straha misleći da on dolazi. U jednom trenutku me je telefonom pozvao poznanik i rekao da je Igor traktorom došao u svoju rodnu kuću. Odmah sam zvala policiju, ali su mi kazali da je nemoguće da se vratio kući - pričala je Jasmina.

I ranije ga prijavljivalja zbog nasilja

- Znam kakav je on i ne plašim se bezveze. Još dok smo bili u braku, više puta sam ga prijavila za nasilje. Pre godinu dana sam prijavila i da je nasred ulice pretukao našeg sina, ali niko nije intervenisao – rekla je Jasmina.

Kako je napomenula, od Igora se razvela pre dve godine, ali da ne živi sa njim pune četiri godine.

-Ne ostavlja ni mene ni decu na miru, pa sam odlučila da ga napustim. Neprestano šalje poruke mojoj ćerki, uvredljive, ali ne preteće. Nagovara decu da me napuste jer sam u vezi sa muškarcem sa kojim sam pre 10 dana dobila bebu – kazala je porodilja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.