Jarkim bojama osvežite svoj dom

Izvor: Kurir, 24.Nov.2012, 06:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jarkim bojama osvežite svoj dom

Prostorijama u kojima provodite najviše vremena udahnućete novi život ako dodate detalje u crvenoj, narandžastoj i žutoj boji

Unesite više života.

Spajanjem jarkih i intenzivnih boja zidova, nameštaja i raznih detalja u vašem domu, možete da postignete da on dobije potpuno nov, svež i veseo izgled, koji će vam još više ulepšati trenutke koje u njemu provodite. Tradicionalne nijanse bele, kajsije i bež nisu dovoljno atraktivne, ali mogu da odaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << drugačiji utisak ako se samo malo dopune osvežavajućom žutom, narandžastom, jarkocrvenom ili zelenom.

Ako vam je neki krupniji deo nameštaja beo, na primer kauč, možete sjajno da ga iskombinujete uz ružičastu boju zida, a krevet dodatno osvežite jastučićima kontrastnih boja. Takođe, svom prostoru možete da date živost i ako sebi priuštite nove zavese. One veselih boja biće veliki novitet, tako da ćete imati utisak kao da ste se ušetali u neku drugu prostoriju. Pored njih, konačno unesite i neku kućnu biljku, koja će dodatno pojačati taj osećaj.

Međutim, kada želite da preobrazite unutrašnji izgled stana ili kuće, to naravno ne moraju uvek i obavezno da budu krupne promene koje iziskuju mnogo truda i novca. Svaka promena, makar i najmanja, dobro je došla, tako da uvek možete drugačije da aranžirate predmete i detalje na policama i možda dodate neku novu sveću intenzivne boje. Poigrajte se komplementarnim bojama, na primer spojte crvenu i zelenu ili plavu i narandžastu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.