Izvor: Blic, 28.Okt.2009, 06:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Jarboli“ prvi na „Jelen top listi“

Prvo mesto ovonedeljnoj listi muzičke emisije „Jelen top 10”, koja se prikazuje na Televiziji B92, zauzima beogradski sastav „Jarboli”, koji je zahvaljujući glasovima publike nakon prošlonedeljnog trećeg mesta trijumfovao sa numerom „Podrška je važna”.

„Jarboli” - „Podrška je važna”

„Irie FM” - „Mystic Twilight „

„Euforija” - „JaDisco”
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
„Darkwood Dub” - „Šećer”

„The Branka”

- „Ona menja sve”

„Slaptrap” - „Ljubavna”

„Sevdah Baby” - „Tri poljupca”

„Lollobrigida” - „Volim te”

„E-Play” - „Bez reči”

„Kanda, Kodža i Nebojša” - „Prekidi stvarnosti”

Bend „Irie FM” zauzima drugo mesto, kao i prethodne nedelje, dok su članovi grupe „Euforija” sa prvog pali na treću poziciju. Noviteti na listi su „Sevdah baby” sa pesmom „Tri poljupca”, koji kreću sa sedmog mesta, a sastav „E-play” i numera „Bez reči” zauzima devetu poziciju.

Emisija „Jelen top 10” emituje se svake subote od 19.05 časova na TV B92, a publika može da glasa za svoje omiljene pop-rok izvođače na sajtovima www.jelenpivo.com i www.b92.fm.

Beogradski sastav jarboli izvršio su prethodnih godina veliki uticaj na domaću scenu. Grupu su osnovali Daniel Kovač, Boris Mladenović, Žolt Kovač i Nemanja Aćimović početkom devedesetih, a kasnije im se pridružila Sonja Lončar.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.