Izvor: Blic, 08.Jul.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Japanka smirila napadača čajem

Jedna Japanka i njena šestomesečna beba ostale su nepovređene iako su bile meta kradljivca naoružanog nožem, zahvaljujući ženinoj prisebnosti - ona je napadača umirila ponudivši ga čajem.

Stanovnica Tokija, stara 30 godina, prolazila je sa ćerkom hodnikom zgrade u kojoj stanuje, kada je ispred nje iskočio muškarac naoružan nožem i tražio joj novac, piše danas list "Asahi".

Kad mu je rekla da nema para, on je upao za njom u stan, a žena mu je, u nadi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da će ga smiriti, ponudila čaj koji je on prihvatio, odložio nož i 20 minuta joj se jadao na svoj život.

Žena mu je onda dala 10.000 jena (93,34 dolara) i otrčala iz stana da pozove policiju, ali dok je ova stigla, kradljivac je već pobegao.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.