Jao, koliki mu je!

Izvor: Kurir, 15.Okt.2013, 07:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jao, koliki mu je!

Ukoliko ne vodite računa o higijeni, male su šanse da ćete je očarati, a ako je „alatka“ prevelika, uplašiće se

Samo da joj se svidi!

Svaki muškarac sigurno se bar jednom zapitao šta je njegova partnerka pomislila kad je prvi put ugledala njegov penis. Da više ne bi bilo dileme, donosimo vam nekoliko odgovora koji će vas sasvim sigurno iznenaditi, ali i nasmejati...

Krivudav, ali simpatičan

Teško da je i jedan penis potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ravan, a najviše je onih koji vidno naginju udesno ili ulevo. Pogled na takav polni organ ženama samo govori da bi seks mogao biti veoma zanimljiv.

Svaka čast, sve je mirisno i čisto

Svaka žena želi muškarca koji vodi računa o svojoj higijeni, a ako joj, kada spustite bokserice, kroz glavu prođe misao - ah, kako je nežan, svilenkast, savršene dužine i obima, a još uz to miriše na čisto - nema šanse da će vas odbiti!

Tamnoljubičasta boja

Mnoge dame na prvi pogled zaprepasti ta specifična nijansa tamnoljubičaste, a brojne žene složiće se da je nisu videle ni na jednom drugom mestu na telu. Osim toga, ta boja još jedan je znak ekstremnog uzbuđenja muškarca.

Paket mu je savršen

Nekim muškarcima ponekad je veoma neprijatno da se skinu pred partnerkom pošto se bezrazložno opterećuju veličinom svog penisa. Ali, ako mu ona udeli kompliment, nemojte se opirati i preispitivati, jer ako ga je pohvalila, onda to verovatno tako i misli.

Ooooooogroman je

Iako mnogi muškarci sanjaju o tome da imaju veći penis, ni ta solucija nije baš najbolja, štaviše. Pri pogledu na ogroman penis ženama oči neće iskočiti od sreće, već od straha, a po glavi će im se samo motati pitanje hoće li to boleti.

Iznenađenje

Penis nekih muškaraca na prvi pogled možda i ne izgleda tako moćno, ali kad krene akcija - neretko sledi iznenađenje. Iako možda pri prvom pogledu nije ostavio neki naročit utisak, njegova mogućnost rasta može biti zadivljujuća, a tome će se svakako obradovati svaka žena.

Hitno mu je potrebna depilacija

Osim što deluje vrlo neuredno, puštanje stidnih dlaka nikako nije poželjno. Osim toga, dragi muškarci, ako ih bar malo podšišate, penis će vam izgledati veći, sa čim se slažu i mnoge žene.

Izgleda kao pečurka

Penisi se jedan od drugog razlikuju po veličini, dužini i boji, kao i po obliku. Ima onih koje krasi poprilično velik glavić u odnosu na ostatak, a taj oblik žene neretko podseća na pečurku. Ali to i nije tako loše jer, zahvaljujući upravo takvom obliku penisa, mnoge žene imaju neke od najboljih i najintenzivnijih seksualnih doživljaja.

ČINJENICE

Sve ono što možda niste znale o penisu

- Većina muškaraca daje nadimke svom „ponosu“. Pitajte ga i proverite da li će vam otkriti kako mu tepa!

- Mnogi muškarci misle da im je polni organ manji nego što zaista jeste.

- Plivanje u hladnoj vodi smanjuje penis.

- Veličina penisa ne meri se dužinom prstiju. Niti veličinom stopala. Ni nosa. Ni markom automobila koji vozi. To je nasledno!

- Muški orgazam u proseku traje od tri do deset sekundi.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.