Januarska fudbalska pijaca: Mesi zatalasao Evropu, Pato ponovo na ceni

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jan.2015, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Januarska fudbalska pijaca: Mesi zatalasao Evropu, Pato ponovo na ceni

Januarski prelazni rok u Evropi je počeo. I pored informacija o stotinama miliona evra Čelsija, Mančester Sitija, PSŽ-a, Lionel Mesi ostaje veran Barseloni. Vilfred Boni i definitivno će postati "građanin", pošto se čeka dogovor Svonsija i Mančester sitija oko obeštećenja. David De Hea ostaće u Mančesteru, s obzirom da mu je uprava ponudila ogromnih 140.000 funti nedeljno, dok se za usluge nekada sjajnog napadača, Alešandrea Pata interesuju Arsenal i Liverpul. Mario Baloteli ostaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na "Enfildu".

Na portalu Vestionline pratite iz minuta u minut dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

18:15 - Pomoćni trener Čelsija Stiven Holan rekao je da ne postoji mogućnost da taj klub dovede zvezdu Barselone Lionela Mesija. Dovođenje Mesija u Čelsi je nemoguće zbog finansijskog fer-pleja. Mi smo srećni sa našom ekipom“, rekao je Holand. Britanski mediji javili su da navodno Čelsi nudi pola milijarde evra za Argentinca.

11:50 - Arsen Venger spreman je da u redove Arsenala dovede Marija Mandžukića. Prema pisanju "ostrvrskih" medija, "tobdžije" su spremne za hrvatskog ofanzivca da plate 30 miliona evra.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.