Jankovićev pokret neće na protest, DSS hoće

Izvor: Mondo, 12.Dec.2018, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jankovićev pokret neće na protest, DSS hoće

Pokret slobodnih građana Saše Jankovića neće učestvovati na najavljenom opozicionom protestu u subotu, 15. decembra, jer, kako je istakao, Savez za Srbiju "kanališe" na stranputicu.

"Neću biti na protestu SZS u subotu jer nakupljenu građansku energiju, kojoj i sam pripadam, organizacije koje u njemu (SZS) dokazano imaju prevagu, kanališu na stranu koja bi opet bila stranputica za Srbiju", kazao je lider PSG-a Saša Janković za "Danas".

Za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << razliku od PSG, lider DSS Miloš Jovanović najavljuje da će DSS učestvovati na protestu, "osim ukoliko ponovo ne bude nekog neverovatnog izbora govornika".

Jovanović je "Danasu" potvrdio da će se DSS pridružiti protestu, jer je i učestvovala u izradi zahteva za stvaranje, kako je kazao, "normalnih medijskih i političkih uslova za izbore".

DSS nije učestvovala na poslednjem opozicionom protestu prošle subote jer je bilo najavljeno da će se kao govornik obratiti i glumica Mirjana Karanović, a sa čijim se, kako je rečeno, "antisrpskim političkim stavovima" ta stranka ne slaže.

Sve o dešavanjima sa prethodnog protesta u subotu:

Protest opozicije u Beogradu (FOTO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.