Janković osniva pokret ili stranku?

Izvor: N1 televizija, 04.Apr.2017, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković osniva pokret ili stranku?

Saša Janković nastavlja političku karijeru i uskoro će osnovati pokret ili stranku, piše Blic i dodaje da se prema nezvaničnim informacijama, Janković sastao sa najbližim saradnicima iz "Apela 100" i razgovarao s njima o tome na koji način da nastavi političko delovanje.

Više od 30 govornika je na sastanku sa Jankovićem reklo da ideja koja je dobila podršku 17 odsto građana ne sme da propadne, da borba za vrednosti koje je izneo Janković ne sme da stane i da tu energiju >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << treba dalje razvijati u celoj Srbiji, rekao je listu jedan od učesnika sastanka.

Izvor lista je rekao da je dogovoreno da "političku borbu treba nastaviti kako bi energija koja je iskazana na ovim izborima poentirala na nekim sledećim".

Drugi izvor Blica iz Jankovićevog okruženja kaže da je planirano da se saradnja sa Demokratskom strankom nastavi, "ali kao dve različite političke opcije".

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Janković osniva pokret ili stranku?

Izvor: B92, 04.Apr.2017

Beograd -- Saša Janković se sastao sa saradnicima iz Inicijative "Apel 100" sa kojima je razgovarao o tome na koji način da nastavi svoje političko delovanje...Najviše njih se založilo da to bude kroz osnivanje pokreta ili stranke, javio je "Blic"...Pozivajući se na jednog od učesnika sastanka,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.