Janković: LGBT osobe se i dalje suočavaju sa velikim nerazumevanjem

Izvor: Danas, 14.Sep.2019, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: LGBT osobe se i dalje suočavaju sa velikim nerazumevanjem

Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković ocenila je danas da su prethodnih godina napravljeni pomaci kada je reč o položaju LGBT populacije, ali da se oni i dalje suočavaju sa velikom socijalnom distancom i nerazumevanjem, kao i da su u pojedinim medijima izloženi omalovažavanju i uvredljivom govoru. Članak Janković: LGBT osobe se i dalje suočavaju sa velikim nerazumevanjem se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Urađeno dosta, ali još treba unapređivati prava LGBT

Izvor: Blic, 14.Sep.2019

Prethodnih godina napravljeni su pomaci kad je reč o položaju LGBT populacije, ali oni se i danas suočavaju sa velikom socijalnom distancom i nerazumevanjem, a u pojedinim medijima su i dalje izloženi omalovažavanju i uvredljivom govoru, rekla je poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.