Janković: Izbor Ane Brnabić je dodvoravanje Vučića Zapadu

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jun.2017, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Izbor Ane Brnabić je dodvoravanje Vučića Zapadu

Lider Pokreta slobodnih građana Srbije Saša Janković ocenio je da predlog da Ana Brnabić bude mandatarka za sastav nove vlade predstavlja "dodvoravanje" predsednika Srbije Aleksandra Vučića zapadnim zemljama.

Janović je za list Blic od četvrtka ocenio da se Ana Brnabić kao ministarka državne uprave i lokalne samouprave "rezultatima nije kvalifikovala ni za šta".

"Za vreme njenog mandata kao ministarke državne uprave i lokalne samouprave vlast je potpuno centralizovana >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << umesto propisane decentralizacije. Gradovi i opštine izgubili su ingerencije i novac, sve odluke donosi partija u Beogradu a državna uprava je do krajnosti politizovana, lišena autoriteta", naveo je Janković.

Govoreći o mogućnosti zajedničkog nastupa opozicije na beogradskim izborima, Janković je kazao da Pokret slobodnih građana razgovara sa svim demokratski opredeljenim organizacijama i ljudima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Janković: Izbor Brnabićeve - dodvoravanje Vučića Zapadu

Izvor: B92, 22.Jun.2017, 00:00

Beograd -- Lider Pokreta slobodnih građana Srbije Saša Janković ocenio je da predlog da Ana Brnabić bude mandatarka predstavlja "dodvoravanje" Aleksandra Vučića Zapadu...Janović je za "Blic" od četvrtka ocenio da se Ana Brnabić kao ministarka državne uprave i lokalne samouprave "rezultatima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.