Janjić na okruglom stolu na FPN: Situacija u medijima žalosna

Izvor: Danas, 19.Avg.2019, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janjić na okruglom stolu na FPN: Situacija u medijima žalosna

Na Fakultetu političkih nauka (FPN) u Beogradu počeo je treći po redu okrugli sto - o izbornim uslovima na kom će predstavnici političkih stranaka i saveza, medijskih udruženja, nevladinih organizacija i univerzitetski profesori razgovarati o stanju u medijima u Srbiji. Članak Janjić na okruglom stolu na FPN: Situacija u medijima žalosna se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dveri, Narodna stranka i Nova stranka napustile okrugli sto, predlažu ipak bojkot izbora

Izvor: Danas, 19.Avg.2019

Predstavnici Narodne stranke, Dveri i Nove stranke napustili su okrugli na Fakultetu političkih nauka ocenjujući da vlast nema nameru da ispuni zahteve opozicije o fer i poštenim izborima i da ne žele da oslobode medije, te će Dveri i Narodna stranka predložiti stranačkim organima da bojkotuju...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.