Janjić: Martinović ne govori istinu kada kaže da država rešava slučajeve pretnji novinarima

Izvor: Danas, 12.Feb.2019, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janjić: Martinović ne govori istinu kada kaže da država rešava slučajeve pretnji novinarima

Učestale napade i pretnje na novinare i medije danas su osudili predstavnici Evropske federacije novinara (EFJ), Regionalne platforme Zapadnog Balkana za slobodne medije i NUNS, na konferenciji za štampu na kojoj su govorili novinari izloženi govoru mržnje proteklih dana. Članak Janjić: Martinović ne govori istinu kada kaže da država rešava slučajeve pretnji novinarima se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Apel na vlast da zaštiti novinare

Izvor: RTS, 12.Feb.2019

Učestale napade i pretnje na novinare i medije osudili su predstavnici Evropske federacije novinara, Regionalne platforme Zapadnog Balkana za slobodne medije i NUNS, na konferenciji za medije na kojoj su govorili novinari izloženi govoru mržnje proteklih dana. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.