Jako nevreme pogodilo Kosjerić: Potpuni haos... / VIDEO

Izvor: B92, 06.Jul.2018, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jako nevreme pogodilo Kosjerić: "Potpuni haos..." / VIDEO

Nevreme koje je pogodilo opštinu Kosjerić u popodnevnim satima oštetilo je putnu strukturu, a gradske ulice su bile poplavljene.

"Bujica je za kratko vreme napravila potpuni haos .U Brajkovićima i Galovićima voda je odnela puteve koje smo u prethodna dva meseca sanirali . Veliki trud nestao je za kratko vreme, a da ne pominjem materijalne troškove ”, kaže Žarko Đokić, predsednik ove opštine za Glas zapadne Srbije.

On kaže da je putna infrastruktura, usled >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bujičnih voda znatno oštećena i u gradu.

"Pod vodom su bile i centralne ulice u Kosjeriću, dok je jedan deo Cementare takođe bio pod debelim slojem vode, " dodaje Ðokić.

Podsećamo, Kosjerić je samo jedna od opština koju je zadesilo nevreme poslednjih dana. Bujični potoci napravili su ogromnu štetu u Ivanjici gde je na teritoriji cele opštine proglašena vanredna situacija.

Prema najavama meterologa,sutra će u zapadnoj Srbiji,ali i Šumadiji, Pomoravlju, Jugozapadnoj Srbiji i područja Kosova i Metohije važiti narandžasti meteo alarm.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.