Jako nevreme pogodilo Hrvatsku

Izvor: RTS, 26.Jul.2014, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jako nevreme pogodilo Hrvatsku

Snažno nevreme, praćeno kišom i gradom veličine oraha, pogodilo je podvelebitsko primorje i Podgorje. Nevreme pogodilo i područje Zagreba.

Jaka kiša sručila se s Velebita u podnožje, noseći sa sobom kamenje i odlomljeno granje, prenosi Tanjug. 

Najteže je bilo na potezu Sveta Marija Magdalena-Šibuljina-Milovci-Starigrad, gde je padao grad veličine trešnje i oraha.

Grad je oštetio više vozila, prenela je agencija Hina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Vodene bujice poplavile su više šatora u kampovima između magistrale i mora, a ugrožene su pojedine vikendice, kao i stambeni objekti.

Nevreme praćeno grmljavinom, ponegde i gradom, zahvatilo je poslepodne i severozapad Hrvatske, pa su tako pljuskovi i grmljavina oko 19 sati pogodili i područje Zagreba.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatsku zasuo grad veličine oraha

Izvor: Mondo, 26.Jul.2014

Jako nevreme zahvatilo je danas popodne Hrvatsku, a najteže je bilo na potezu Sveta Marija Magdalena - Šibuljina -..

Nastavak na Mondo...

JAKO NEVREME U HRVATSKOJ: Padao grad veličine oraha, bujice vode tekle ulicama!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jul.2014

Jako nevreme koje je zahvatilo Hrvatsku bilo je praćeno kišom i gradom koji je oštetio vozila, dok su vodene bujice urozile vikendice

Nastavak na Telegraf.rs...

Jako nevreme praćeno gradom pogodilo Hrvatsku

Izvor: Studio B, 26.Jul.2014

Snažno nevreme, praćeno kišom i gradom veličine oraha, pogodilo je danas podvelebitsko primorje i Podgorje...Jaka kiša sručila se s Velebita u podnožje, noseći sa sobom kamenje i odlomljeno granje...Najteže je bilo na potezu Sveta Marija Magdalena-Šibuljina-Milovci-Starigrad, gde je padao grad...

Nastavak na Studio B...

Jako nevreme u Vranju (FOTO)

Izvor: OkRadio.rs, 27.Jul.2014, 19:12

Snažno nevreme pogodilo je u nedelju popodne Vranje i okolinu. Jaka kiša, praćena grmljavinom i olujnim vetrom preplavila je gradske ulice, a kao i prilikom svakog nevremena, šahtovi u glavnoj ulici izlivali su veliku količinu fekalija. Prema podacima vranjske Meteorološke stanice, u periodu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.