Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2023, 08:18

Završena sanacija posledica oluje kod Šida, uskoro uključivanje potrošača

Preduzeće Elektro-mreže Srbije AD (EMS) saopštilo je danas da su završeni svi radovi na saniranju posledica poremećaja koji je nastao usled pada tri dalekovodna stuba na pravcu Sremska Mitrovica Šid i da će napon uskoro biti prosleđen ka distributivnoj trafostanici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nevreme širom Srbije napravilo kolaps: Bez struje više od 10.000 domaćinstava

Izvor: Blic, 25.Sep.2023

Kiša koja je počela sinoć, padala je tokom noći i tokom jutra u većem delu zemlje. U Beogradu za četiri sata palo 40 litara kiše po metru kvadratnom. Na području Šida bez struje više od 10.000 mernih mesta. Sektor za vanredne situacije intervenisao tokom noći jedanaest puta na otklanjanju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.