Jaje u obliku čunja za kuglanje

Izvor: RTS, 16.Mar.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jaje u obliku čunja za kuglanje

Jedna kokoška u Velikoj Britaniji snela je jaje koje se razlikuje od svih dosad viđenih, pošto ima oblik čunja za kuglanje.

Ljubiteljka životinja Natali Viltšajr, instruktorka joge iz Viloubija u Nortemptonširu u Engleskoj, pronašla je prošle sedmice čudno jaje koje je snela jedna od njenih 20 koka - u obliku čunja za kuglanje.

Događaj je najviše oduševio i zabavio njeno troje dece, prenele su agencije.

"Malo sam istraživala i ne postoji ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << što bi sugerisalo da ikako možete da dobijete jaje ovog oblika", kaže 43-godišnja Natali.

Ona je u prvi mah pomislila da jaje iznese na aukciju na internet sajtu "iBej".

"Ne znam koliko bih mogla da dobijem, ali sećam se da je jedan Amerikanac uspeo da proda pahuljicu cerealija sa likom Hrista za pozamašnu svotu, tako da se nikada ne zna", dodala je Natali.

Međutim, njeni sinovi Oliver (13), Edvard (10) i Benedikt (6) su je ubedili da jaje jedinstvenog oblika, ipak, sačuva.

"To je zaista neverovatan oblik za jaje. Sve što mi sada treba je još devet jaja u obliku čunja i jedno posve okruglo, kao kugla, pa da dobijem kompletan set za kuglanje", izjavila je u šali Natali Viltšajr.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.