Jafa: Keks ispravan, nikog nećemo tužiti

Izvor: Blic, 31.Mar.2011, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Jafa": Keks ispravan, nikog nećemo tužiti

U kompaniji "Jafa Crvenka" zadovoljni su rezultatima analize laboratorije iz Italije koja je utvrdila da popularni "jafa" keks ne sadrži štetne materije, da je ispravan i bezbedan po zdravlje, rečeno je danas Tanjugu u toj kompaniji.

Kako je istaknuto, po tom pitanju nije planirana nikakva tužba, a najbitnije je da je dokazana ispravnost proizvoda, što su u kompaniji i tvrdili, jer su potrošač i njegovo poverenje na prvom mestu. U "Jafi" se nadaju nastavku dobre saradnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na svim tržištima bivše Jugoslavije gde je taj proizvod prisutan već 35 godina.

Popularni „jafa" keks iz Crvenke povučen je krajem januara iz svih slovenačkih i crnogorskih prodavnica po nalogu Državnog zdravstvenog inspektorata u Sloveniji i crnogorskog Ministarstva zdravlja zbog sumnje da ambalaža sadrži povećan nivo benzofenona koji ugrožava zdravlje ljudi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dokazana ispravnost "Jafa" keksa

Izvor: Studio B, 31.Mar.2011

Rezultatima analize laboratorije iz Italije utvrđeno je da popularni "Jafa" keks ne sadrži štetne materije, da je ispravan i bezbedan po zdravlje..U "Jafi" se nadaju nastavku dobre saradnje na svim tržištima bivše Jugoslavije gde je taj proizvod prisutan već 35 godina...Popularni „Jafa"...

Nastavak na Studio B...

JAFA: DOKAZANA ISPRAVNOST PROIZVODA, NE PLANIRAMO TUŽBU

Izvor: Kurir, 31.Mar.2011

BEOGRAD - U kompaniji "Jafa Crvenka" zadovoljni su rezultatima analize laboratorije iz Italije koja je utvrdila da popularni "jafa" keks ne sadrži štetne materije, da je ispravan i bezbedan po zdravlje, rečeno je danas Tanjugu u toj kompaniji...Kako je istaknuto, po tom pitanju nije planirana nikakva...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.