Jadranka Kosor: Smetale su mi glasine o ljubavnicima, istina je da godinama nisam imala muškarca

Izvor: Blic, 03.Dec.2012, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jadranka Kosor: Smetale su mi glasine o ljubavnicima, istina je da godinama nisam imala muškarca

Bivša premijerka Hrvatske Jadranka Kosor rekla je da su je jako pogađale glasine kako je imala ljubavnike dok je bila na čelu Vlade, zato što nisu bile istinite.

"Istina je bila puno gora, a to je da zapravo dugi niz godina nisam imala nikog, niti jednog muškarca koji bi stajao uz mene. Mislim da bi se puno manje tih podmetanja, laži, dvorskih igara događalo da sam imala supruga, partnera, bilo koga, dakle nekog muškarca koji bi kao poruka stajao uz mene", rekla je Kosorova >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za "Jutarnji list".

Ona je navela da i dalje veruje u instituciju braka. Na pitanje da li bi se udala još jednom, Kosorova je, uz smeh, naglasila da to nije rekla. Požalila se da dugo godina nije dobila kompliment "koji se daje ženama", ali i da ne zna bi li verovala takvom komplimentu kada bi ga dobila, iako bi ga bilo lepo čuti.

"Teško je baviti se poslom u kojem vladaju muškarci. Mnoge žene koje se bave politikom ne žele to da priznaju, ali ja priznajem. Puno puta sam čula iz kuloara, pa i mojih najbližih, kako bi se zapravo trebala vratiti u neku kuhinju", ispričala je ona.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jadranka Kosor: Jako su mi smetale glasine o ljubavnicima. Istina je puno gora

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Dec.2012

ZAGREB - Bivša premijerka Jadranka Kosor u intervjuu za Red Carpet Nove TV rekla je da su je jako pogađale glasine kako je imala ljubavnike dok je bila na čelu Vlade, zato što nisu bile istina.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.