Ja uopšte nisam želeo da budem premijer, ja sam umetnička duša

Izvor: B92, 02.Dec.2020, 10:43

"Ja uopšte nisam želeo da budem premijer, ja sam umetnička duša"

Tirana -- Albanski premijer Edi Rama ponovio je da je u politici slučajno i da je oduvek želeo da bude umetnik.

"Oduvek me je ispunjavao život umetnika, slikara i profesora lepih umetnosti, toliko da nikada nisam imao ambicije da budem premijer", rekao je Rama za francuski Forbs, prenosi portal Egzit.

On je kazao da je dugo oklevao da uđe u politiku kada mu je ponuđeno ministarsko mesto, ali da je želeo da učini nešto za svoju zemlju.

"Albanija je imala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veoma tešku prošlost, najtežu od svih komunističkih zemalja, pa sam bio nestrpljiv da učestvujem u njenoj obnovi", rekao je on i požalio se da dok je bio gradonačelnik Tirane nije bio toliko kritikovan kao sada kada je premijer.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rama: Ja sam slučajno u politici, umjetnik sam u duši

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Dec.2020

TIRANA - Albanski premijer Edi Rama ponovio je da je u politici slučajno i da je oduvijek želio da bude umjetnik.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.