Ja sam potpisao za Milicu Delević

Izvor: B92, 02.Sep.2013, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ja sam potpisao za Milicu Delević"

Beograd -- Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić rekao je da je uz njegov potpis Milica Delević otišla na mesto zamenika generalnog sekretara EBRD.

"Sram vas bilo da kažete da smo mi njenu porodicu izbacili iz Srbije. Mi smo joj dali posao u EBRD, ja sam je predložio za ministra", rekao je Vučić u skupštinskoj raspravi o izboru ministara, odgovarajući na kritike poslanika Demokratske stranke Balše Božovića.

On je kazao da je bivši ministar finansija i privrede >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mladjan Dinkić insistirao da na tu poziciju ode Radovan Jelašić, ali da je on predložio Milicu Delević.

Vučić je rekao i da će bivši kancelar Austrije Alfred Guzenbauer kao njegov savetnik dobijati 1.900 evra, a ne 45.000 evra, kao što je Božović naveo.

"Mislim da je Guzenbauer uspešan čovek i da je bio dobar premijer Austrije", rekao je Vučić.

U Skupštini je u toku rasprava o izboru novih ministara Vlade Srbije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.