Ja ružan?!

Izvor: Mondo, 22.Jun.2013, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ja ružan?!

Ovaj pas je osvojio titulu Najružnijeg psa na svetu za 2013. godinu. A da vidite konkurenciju!

Dok su prethodnih godina ovu prestižnu titulu dobijali ćosavi ili čupavi psi sa izbuljenim očima i isplaženim jezicima, ove godine na izboru je pobedio četvorogodišnji Voli.

Voli je mešanac bigla, boksera i baseta, i prešišao je čak 29 drugih ružnih pasa da bi osvojio titulu i nagradu od 1.500 dolara.

"Ocenjujemo učesnike na osnovu prirodne ružnoće", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << saopštili su organizatori, koji su prethodnih godina dodeljivali titulu najružnijeg kineskim kraljevskim psima, ćosavim čivavama i drugim. Voli je pobedio na osnovu čudnog hoda i prevelike glave, dodali su oni.

"Ljudi mi ponekad kažu da mi je pas ružan, ali ja ga obožavam", rekla je Temi Barbi iz Čika u Kaliforniji, koja je svog ljubimca prijavila u poslednjem trenutku.

Ovo su samo neki od konkurenata.

(MONDO, foto Splash news, Beta/AP/Noah Berger)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.