Ja ću uskoro u Brisel

Izvor: B92, 15.Apr.2021, 11:30

"Ja ću uskoro u Brisel"

Beograd -- Upitan da li se sprema dolazak ruskog predsednika u Srbiju, Vučić kaže da je ta poseta odavno dogovorena, kao i da očekuje dolazak kineskog predsednika.

Ipak, to će sve zavisiti od situacije sa koronavirusom, rekao je nakon posete "Torlaku" i uručivanja 10.000 doza Astrazenekinih vakcina Republici Srpskoj, predsednik Aleksandar Vučić.

"Ja ću uskoro u Brisel", rekao je on novinarima i dodao da je mnogo važnih sastanaka pred Srbijom čiji spoljnopolitički >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << cilj - EU ostaje nepromenjen.

Ali, dodao je predsednik Srbije, nama ne treba politički mentor da nam govori ko su nam prijatelji. "Nastavljamo najbolju saradnju sa Rusijom i Kinom i to se kao što vidite do sada pokazalo kao pametno rešenje, rekao je on, aludirajući na činjenicu da je Srbija među retkim zemljama koja upravo zbog tog prijateljstva ima dovoljno vakcina protiv koronavirusa, o čemu su izveštavali i brojni svetski mediji."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.