DEDA UBIJENE DEVOJČICE OTKRIO ŠTA JE PRETHODILO MONSTRUOZNOM ZLOČINU! Jutros smo pili kafu, on me odvezao do okretnice

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 18:13

DEDA UBIJENE DEVOJČICE OTKRIO ŠTA JE PRETHODILO MONSTRUOZNOM ZLOČINU! "Jutros smo pili kafu, on me odvezao do okretnice"

Ništa nije ukazivalo na stravičan zločin.

Deda ubijene devojčice u Ripnju izjavio je da ništa nije ukazivalo da će se dogoditi takav zločin i da je sa osumnjičenim tog jutra pio kafu. On je naveo da su odnosi sa Stojanom Ilićem bili dobri.

- Jutros smo pili kafu, on me odvezao do okretnice - naveo je deda, dodajući da je zatim otišao za Beograd kod doktora. Kada se vratio, čuo je od komšija da mu je osumnjičeni Stojan Ilić (38) napao sina, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ćerku, ženu i unuku, piše N1.

Kaže da je kod kuće zatekao puno krvi, a da je druga unuka uspela da pobegne kod njegove sestre od tetke.

Podsetimo, MUP je saopštio da je osumnjičeni, kako se sumnja, nakon svađe povredio tri osobe, a potom automobilom "odvezao šesnaestogodišnju devojku kojoj je oštrim predmetom zadao povrede od kojih je ubrzo preminula".

Zatim je pobegao, ali je policija uspela da ga uhapsi. Mediji navode da je osumnjičeni, kad je pronađen, najpre policiji pretio nožem, ali se nakon pregovara predao.

Sve vesti o jezivom zločinu u Ripnju čitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.