Izvor: Blic, 29.Nov.2016, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUTARNJE GUŽVE Kolaps u Kneza Miloša, zastoj zbog saobraćajke na Zreninskom putu

Dan je na beogradskim ulicama počeo užurbano. Već od najranijih sati saobraćaj je gust u onim ulicama za koje je to uobičajeno.

Kako javljaju beogradski taksisti gužva je na Pančevcu, a saobraćaj je pojačan i na Gazeli, Brankovom mostu, Autokomandi, Slaviji i u Takovskoj.

- U Kneza Miloša trenutno je saobraćajni kolaps. U visini Višegradske se pokvario autobus, ka Senjaku, što je bilo dovoljno da nastane opšti haos - prenose iz Beogradskog taksija.

Na Zrenjnaninskom putu je i dalje gužva u pravcu ka gradu zbog udesa koji se dogodio oko 9 sati.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

JUTARNJE GUŽVE Kolaps u Kneza Miloša, zastoj zbog saobraćajke na Zrenjaninskom putu

Izvor: Blic, 29.Nov.2016

Dan je na beogradskim ulicama počeo užurbano. Već od najranijih sati saobraćaj je gust u onim ulicama za koje je to uobičajeno...Kako javljaju beogradski taksisti gužva je na Pančevcu, a saobraćaj je pojačan i na Gazeli, Brankovom mostu, Autokomandi, Slaviji i u Takovskoj...- U Kneza Miloša...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.