JURIO ME NOŽEM, A ONDA JE HTEO DA ME UBIJE KOLIMA Jeziva ispovest sestre ubijene devojčice koja je preživela krvavi pir u Ripnju

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 20:18

"JURIO ME NOŽEM, A ONDA JE HTEO DA ME UBIJE KOLIMA" Jeziva ispovest sestre ubijene devojčice koja je preživela krvavi pir u Ripnju

Novi detalji jezivog zločina u Ripnju potresaju srpsku javnost.

Danas je Srbiju potresao zločin koji se ne pamti.

Sumnja se da je osumnjičeni I. S. (37) najpre silovao i ubio 16-godišnjakinju i njeno telo ostavio pored pruge, a potom otišao do njene porodične kuće gde je nožem pokušao da ubije i njenu familiju, majku, ujaka i baku.

Oni su hospitalizovani i utvrđuje im se stepen povreda. Osumnjičenom je po nalogu tužioca određeno zadržavanje do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 48 sati u kom roku će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Mlađa sestra tragično ubijene devojčice rekla je za SD.RS:

- Jutros on je došao kod nas oko 10 ili 11, ja sam tada bila kod kuće. Išli smo do prodavnice moj brat, ja i sestra koja je ubijena i on nas je odvezao do prodavnice.

- Rekao je da treba da kupi neke baterije za njega, a potom je odvezao moju sestru jedno 2 ili 3 km odavde i počeo da je ubija, nakon čega je došao kući i napao moju babu to jest moju mamu prvo - rekla je devojčica kroz suze.

Devojčica je potom naglasila kako je majka pokušala da spreči osumnjičenog da napadne decu i zadobila povrede.

- Nakon toga je napao moju babu koja je spavala, pa mog ujaka i onda je počeo da juri decu.

- Deca su se sakrila ispod kreveta, a ja sam počela da trčim ka babi i počeo je mene da juri sa nožem pa sam ja onda pala. Mene je hteo isto da ubije i on je bio blizu mene. Potom je seo u auto i  pokušao je da me udari autom, ali sam uspela da pobegnem.

Devojčica je tada rekla da su pozvali Hitnu pomoć i policiju.

- Ostali su bili dobro, ali babi je zabio nož u glavu, možda neće da preživi kada bude čula to za moju sestru - naglasila je na kraju kroz jecaj devojčica.

Više vesti o ovom stravičnom zločinu možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.