JUNAJTED MEDIJA NAREDILA DA ISKLJUČIMO SPORT KLUB I N1: Lučić pokazao DOKAZE i pretnje krivičnim prijavama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2020, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUNAJTED MEDIJA NAREDILA DA ISKLJUČIMO SPORT KLUB I N1: Lučić pokazao DOKAZE i pretnje krivičnim prijavama!

Lučić je ponovio da je Telekomov operater Supernova ponudio fer uslove svima na tržištu, ali da je to nekima veoma zasmetalo. 

Do pre godinu dana postojao je kartel kablovskih televizija, na čelu sa SBB-om, a sada kada je Telekom Srbija u ekspanziji i kada hoćemo da obnovimo domaće operatere, to je nekima veoma zasmetalo, poručio je večeras, Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju "Telekom Srbija grupe".

- Naša ideja je bila da produžimo postojeću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokrivenost i kanale, za druge kablovske operatere koji smo akvizirali. Nažalost, došlo je do isključenja kanala Sport Kluba i N1, iako smo sve kanale tražili. Kablovski operater iz Luksemburga, koji je zastupnik ovih kanala, čak je pretio krivičnom prijavom ako ih budemo emitovali - navodi Lučić, koji dodaje da će se Telekom obratiti Komisiji za zaštitu konkurencije, ali i Evropskom komisiji i da će zaštititi korisnike.

- Očekujemo od strane nadležnih privremenu meru zaštite kanala, jer smo prihvatili komercijalnu ponudu, a nama se isključuju kanali - objašnjava Lučić i dodaje da je Telekom dobio ponudu, odnosno ugovor koju zakonski nije moguće prihvatiti, jer su naveli da na nekim područjima mogu da se koriste kanali, a negde ne.

Lučić je pred kamerama pokazao ugovor gde ja jasno upućena pretnja od strane medija da isključe sve kanale Sport kluba, zatim N1 televiziju, SInemaniju, Grand i još nekoliko kanala.

Dodaje da Telekom sigurno neće odustati od pomenutih kanala i da će zaštititi svoje korisnike.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.