JUNAČKI ŠTRAJKOVAO GLAĐU ČITAVIH 15 MINUTA: Mikijeva bruka ušla u anale besmisla! Đilas uz SUZE najavio borbu, a onda ga Aleksić polio kofom leda

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 13:39

"JUNAČKI" ŠTRAJKOVAO GLAĐU ČITAVIH 15 MINUTA: Mikijeva bruka ušla u anale besmisla! Đilas uz SUZE najavio "borbu", a onda ga Aleksić polio kofom leda

Jedan u nizu opozicionih cirkusa.

U istoriji srpskog parlamentarizma i stranačke borbe isprobane su mnoge metode, među kojima je svakako i štrajk glađu. Neki političari koji su istinski bili ubeđeni u ispravnost svojih stavova u tim štrajkovima išli su bezmalo do kraja dovodeći sebe do ivice života. 

Međutim, jedan od tih štrajkača naročito se izdvaja, ali ipak ne po istrajnosti, naprotiv.

Radi se svakako o Mikiju Aleksiću, uzdanici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srpske opozicije, čoveku čiji je postizborni štrajk glađu pompezno najavljen. Njegov stranački šef Dragan Đilas navodno ganut i sa suzama u očima govorio je o štrajku uzbunjujući tako svoje birače i šaljući lažne poruke o izbornom rezultatu.

No, javnost ipak nije dugo bila u zabludi, vrlo brzo se javio Aleksić i saopštio da on ne može da štrajkuje glađu, pa je tako štrajk nastavila sama Marinika. Da bi se opravdao, Aleksić je u opravdavanju svog bednog povlačenja zloupotrebio i religiju, govoreći da radi slave ne može a da ne jede.

- Slava mi je, moram da jedem, ali ću da postim - rekao je Aleksić tom prilikom, demantujući žalostivi nastup svoga patrona Dragana i pokazujući koliko je "uveren" u svoje laži i brutalno obmanjivanje srpske javnosti.

Na ovaj cirkus opozicionih predstavnika reagovao je i šaljivo raspoloženi deo javnosti. Tako su se na društvenim mrežama i portalima pojavili komentari da se radi o najkraćem štrajku u istoriji, koji je trajao junačkih 15 minuta. 

Zaista, moglo bi se reći da je Mikiju sve kao i taj štrajk, lažno i cirkuzantsko.

Još veća predstava za javnost bili su navodni narodni skupovi ispred RIK-a. Oni su bili sve samo ne narodni, jer se osim stotinjak Đilasovih pristalica među kojima je bilo i stranih plaćenika, nije pojavio niko drugi. 

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.