JUKOM: Policija je i ranije bila brutalna, ali...

Izvor: Vesti-online.com, 28.Sep.2014, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUKOM: Policija je i ranije bila brutalna, ali...

Direktor Jukoma Milan Antonijević izjavio je da je vrh policije propustio mnogo prilika da oštro reaguje na policijsku brutalnost poput one koja se vidi na snimku današnjeg prebijanja brata premijera Aleksandra Vučića.

Žandarmerija se još ne oglašava povodom napada na Andreja Vučića

 

"Bilo bi dobro da imamo uravnotežen pristup kada je reč o policijskoj brutalnosti i prekomernoj upotrebi sile", rekao je Antonijević.

 

Žandarmerija >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je danas u centru Beograda, gde je održana Parada ponosa, pendrecima pretukla premijerovog brata Andreja Vučića i dvojicu premijerovih telohranitelja, a snimak tog događaja objavljen je u medijima.

 

"Trebalo bi ustanoviti sve okolnosti slučaja i kako je do toga došlo, ali bi prilikom ocene svakako trebalo imati u vidu da je današnji dan bio izuzetno napet i da su policajci satima čuvali skup", rekao je Antonijević.

 

On je istakao da ne bi voleo da prebijanje Vučićevog brata bude povod za "obračun na relaciji Žandarmerija i drugi" i da se taj slučaj politizuje.

 

"Trebalo bi da se stvarno utvrdi šta je bilo i da se pošalje poruka da policijska brutalnost nije dozvoljena", rekao je Antonijević.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.