JUČE UJUTRU ELEKTRANE PREKINULE GREJANJE! Hoće li i danas u Beogradu radijatori biti hladni?

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2023, 08:30

JUČE UJUTRU "ELEKTRANE" PREKINULE GREJANJE! Hoće li i danas u Beogradu radijatori biti hladni?

Grejanje u Beogradu prekinuto je juče u 9.15 sati

Beograđani bi i danas mogli da očekuju da će im radijatori u domovima biti hladni, jer će spoljna temperatura biti oko 20 podeljka na Celzijusovoj skali.

Iako prekide u snabdevanju u JKP "Beogradske elektrane" pravdaju povoljnim vremenskim uslovima. Građani kao i svake godine negoduju jer temperature iznad proseka nisu dovoljne da im u domovima bude toplo i komforno.

Odlukom o snabdevanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toplotnom energijom u gradu Beogradu, grejanje u toku dana može biti prekinuto kada su spoljašnje temperature više od 15 stepeni Celzijusa i traju duže od dva sata.

Ponovna isporuka toplotne energije započinje kada je temperatura spoljašnjeg vazduha 12 stepeni ili niža.

Kako objašnjavaju u preduzeću oni ne mogu da utiču na puštanje grejanja jer su predajne stanice automatizovane i imaju senzore, a kada su povoljne temperature ventili se automatski zatvaraju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.