JOVO JE U STRAVIČNOJ NESREĆI OSTAO BEZ ŽENE I ĆERKE: Video sam znak Stop, ali je naleteo kamion! Znao sam da neće preživeti..

Izvor: Press, 13.Nov.2017, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOVO JE U STRAVIČNOJ NESREĆI OSTAO BEZ ŽENE I ĆERKE: Video sam znak Stop, ali je naleteo kamion! Znao sam da neće preživeti..

Jovo Beslać u stravičnoj nesreći u kojoj su poginule njegova ćerka Milica (16) i supruga Tanja (37), kao i njena drugarica Branislava Jovanović (48) pušten je na kućno lečenje nakon što je zbrinut u bolnici.
On je ispričao šta se desilo kobne noći, kada je ostao bez ćerke i supruge. Fizička bol nije ništa u poređenju sa Jovinim duševnim bolom koji ne uspevaju da uminu ni lekovi koje mu prijatelji >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i rodbina daju. - Odvezao sam je na svetsko prvenstvo u Rumuniju i vratio je, ali ne njenoj, nego drugoj kući. Užasno je ovo što se dogodilo. Kljukaju me koječime, ali ne pomaže - priča neutešni otac kome je od porodice ostao još samo jedanaestogodišnji sin. Dečaku su tek jutros saopštili najtužniju vest i - šta će, drži se nekako. Čeka sa ocem da se završi obdukcija i da majku i sestru sahrani kako dolikuje, u sredu u 15 sati. Jovi je u udesu, kako kaže, pukla ključna kost i rebra zbog čega ima korito oko glave i ramena. Ipak, uspeo je nakratko da nam ispriča kako je došlo do tragedije. - Znak "stop" stoji na 20 metara od raskrsnice tako da ga je teško videti. Pretpostavio sam da se radi o putu sa prvenstvom prolaza. Međutim, sa desne strane je naleteo kamion i udario me. Supruga i ćerka su na licu mesta ostale mrtve, dok je gospođa Branislava davala znake života. Međutim, znalo se da neće preživeti jer joj je glava bila smrskana. Njena i glava moje devojčice su bile jedna pored druge, smrskane - kroz suze priča otac Jovo.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.