JOVICU S LEĐA POKOSIO RAFAL MONSTRUMA IZ MLADENOVCA: U teškom je stanju i potrebna mu je naša pomoć (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2023, 22:27

JOVICU S LEĐA POKOSIO RAFAL MONSTRUMA IZ MLADENOVCA: U teškom je stanju i potrebna mu je naša pomoć (FOTO)

Porodica Jovanović iz Dubone, kao i cela Srbija zavijeni su u crno kada je Uroš Blažić 4. maja odlučio da počini jedan od najstrašnijih zločina, koji su se dogodili na našim prostorima.

Jovica Jovanović, majstor iz Mladenovca je i to veče vredno je radio kako bi prehranio svoju porodicu, kada ga je sa leđa pokosio rafal.

Jovica je nakon četiri operacije preživeo, međutim sa posledicama koje će ga najverovatnije ostaviti nepokretnim.

Supruga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Slađana, koja je spremačica, će morati da napusti posao i da se doživotno brine o njemu, a briga za sopstvenu i budućnost sina koji tek ima 15 godina su je ohrabrili da se obrati Fondaciji "Humana srca" za pomoć.

Troškovi života i lečenja za ovu skromnu porodicu su zbog tragičnog događaja postali dodatna borba za život, pogotovo što Jovici još predstoji veliki broj terapija, i još mnogo ispijenih lekova, koje ne mogu sami da finansiraju.

Porodici Jovanović iz Dubone možete pomoći uplatom na Slađanin br računa 160-5300102103671-09.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.