JOVANA (15) KRENULA KOD OCA U BEOGRAD I OD TADA JOJ SE GUBI SVAKI TRAG: Kamera je snimila kako ulazi u autobus

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2021, 09:39

JOVANA (15) KRENULA KOD OCA U BEOGRAD I OD TADA JOJ SE GUBI SVAKI TRAG: Kamera je snimila kako ulazi u autobus

Otac ju je čekao na stanici, ali ona nije izašla iz autobusa

Devojčica Jovana Živković nestala je juče, objavio je Registar nestalih lica Srbije. Kako piše, Jovana je krenula iz Kraljeva za Beograd. Na stanici u Beogradu gde su je čekali, nije izašla.

Jovana je na sebi imala crnu trenerku, belu majicu i crni duks oko struka (to se videlo na kamerama autobuske stanice). Nosila je kofer i jednu torbu. Jovana ima naočare za vid i paž frizuru.

Poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << put je viđena u utorak u 7:30 časova kada je ušla u autobus "Best Komerc".

- Njen otac, moj bivši suprug, je čekao na glavnoj stanici u Beogradu, ali ona tamo nije izašla. Na snimcima kamera na autobuskoj stanici u Kraljevu se jasno vidi Jovana kako sa sobom nosi jedan kofer i torbu. Jovana nosi naočare za vid, a u trenutku nestanka na sebi je imala crnu trenerku, belu majicu i crni duks oko struka - rekla je majka devojčice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESTALA TINEJDŽERKA JOVANA ŽIVKOVIĆ (15) Kamere je snimile kako ulazi u autobus u Kraljevu, otac je čekao na stanici u Beogradu, ali NIJE izašla

Izvor: Blic, 15.Sep.2021

Devojčica Jovana Živković (15) nestala je juče nakon što je iz Kraljeva krenula za Beograd.

Nastavak na Blic...

PRONAĐENA devojčica iz Kraljeva koja je nestala na Autokomandi: Izašla stanicu ranije

Izvor: Blic, 15.Sep.2021

Devojčica (15) kojoj se izgubio svaki trag kad je juče autobusom krenula iz Kraljeva za Beograd pronađena je živa i zdrava.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.