JOŠ UVEK TRAJE POTRAGA ZA BOJANOM: Poslednji put viđen u Urgentnom centru u Beogradu u 2 ujutru, majka moli za pomoć

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2021, 14:55

JOŠ UVEK TRAJE POTRAGA ZA BOJANOM: Poslednji put viđen u Urgentnom centru u Beogradu u 2 ujutru, majka moli za pomoć

Od kako je nakon posete svojoj baki i deki nestao, prošlog četvrtka, Bojana Janićijevića traže njegova majka Biljana Obradović, ali i policija.

U dosadašnjim razgovorima sa zabrinutom majkom mediji su saznali da je ona dobila informacije o tome da je Bojan viđen u kasnim večernjim satima na par lokacija u Beogradu.

- Poslednja informacija koju sam dobila je da je on u Beogradu. Viđen je kod Kliničkog centra i na Zelenom vencu - rekla je tada Obradovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dodala da je Bojan primećen na ovim lokacijama prekjuče.

Mladićeva majka je ove novosti proverila na odeljenju Urgentnog centra.

- U Urgentnom sam dobila podatak da je 21.05 u dva sata posle ponoći bio na pregledu, ali nije bio zadržan. Nisam uspela da saznam zbog čega je na pregled došao - navela je Biljana Obradović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NA TELU I RUKAMA IMAO MODRICE: Nastavlja se potraga za Bojanom, poslednji put viđen u autobusu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2021, 11:47

Ukoliko uočite Bojana ili imate neku informaciju o njemu kontaktirajte policiju ili njegovu majku na broj telefona 060-473-85-33..Bojan Janićijević (24), koji je nestao 20. maja, bio je na Urgentnom centru u petak oko dva ujutru. Kako je ispričala njegova majka Biljana, saznala je da je na telu i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.