Izvor: Piplmetar.rs, 26.Okt.2023, 05:31

„JOŠ SAM BIO I BLAG PREMA NJOJ!“ Ognjen Amidžić odgovorio Selmi Bajrami na dramu koju je napravila u njegovoj emisiji!

Pevačica Selma Bajrami je otvoreno negodovala zbog načina na koji je voditelj Ognjen Amidžić razgovarao sa njenim kolegom Erom Ojdanićem, te se sada oglasio i on sam i ispričao svoj ugao gledanja na celu ovu situaciju.
Ognjen Amidžić (Foto: Ringier/Dejan Briza) • Dejan Briza / Ringier


– Znamo se godinama i emisija >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << funkcioniše tako kako funkcioniše i ja se uvek trudim da sve bude zabava i široko i otvoreno. Selma je pokušala u nekom trenutku nešto, ja sam, veruj mi, bio blag, ali vrlo korektan, a i činjenica je da sam objasnio neke stvari, koje ne bi trebalo da se dovode u pitanje – istakao je Ognjen za Scandal.
Selma Bajrami (Foto: Screenshot TV Pink)
– I sama je shvatila i izvinila mi se, vidim da je danas neke objave stavljala, da se to nije odnosilo na mene, tako da okej. Mislim da je i sama razumela, tako da to što se desilo, mislim da je potpuno nešto drugo u pitanju, a ne ono što je ona pokušala da spakuje. Jer, prvo nijednog trenutka ništa njoj nije bilo upućeno, emisija je živa i nekad u ovom smeru, nekad ode u onom smeru, ali konkretno, to je zabava koja se tiče najrazličitijih sfera života. Konkretno njoj ništa nije bilo upućeno, bukvalno ništa – dodao je Amidžić.
Era Ojdanić (Foto: Ringier/Uroš Arsić)
Podsećanja radi, Bajramijevoj je zasmetao razgovor o Ojdanićevom ljubavnom životu.
Selma: „Jako važna informacija sa koliko je spavao.“
Ognjen Amidžić (Foto: Screenshot TV Pink)
Ognjen: „Da li je informacija kada pitaju Hulija Iglesijasa sa koliko je žena spavao?“
Selma: „Ovo nije prvi put da mi je neprijatno u emisiji. Ovo gledaju i moji roditelji, hajmo malo poštovanja. Ovo nije takva emisija.“
Ognjen Amidžić se, sa druge strane, nedavno u emisiji „zakačio“ i sa denserom Đoletom Đoganijem, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „PRIČAO SAM DA TI NIJE NEKA EMISIJA!“ Haos u studiju zbog Đoleta Đoganija i Ognjena Amidžića: „DRUGE ZOVEŠ 15 PUTA, NAS NIJEDNOM!“
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.