JOŠ PAR DANA ĆEMO KUBURITI SA RADNIM VREMENOM: Gde možete danas u kupovinu - šta radi u Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2021, 00:47

JOŠ PAR DANA ĆEMO KUBURITI SA RADNIM VREMENOM: Gde možete danas u kupovinu - šta radi u Srbiji

Dežurne apoteke i pošte, kao i benzinske pumpe na glavnim putevima jedino će raditi bez prestanka tokom predstojećih praznika.

U ponedeljak, prodavnice, supermarketi i pijace radiće uglavnom po uobičajenom radnom vremenu, dok će u nedelju, na Uskrs, biće neradno za gotovo sve objekte u zemlji.

LIDL objekti će u celoj zemlji raditi skraćeno do 18h, a neće raditi tokom vikenda, 1. i 2. maja. S druge strane, IDEA, Roda i Mercator prodavnice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za njih 2. maj, kao i za većinu, neradan dan. Takođe, taj dan neće raditi ni IDEA onlajn prodavnica.

Za UNIVEREXPORT 2. maj je neradan, a ostalim danima radi se regularno. Metro Cash & Carry u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu 2. maja neće raditi.

U Požarevcu, Šapcu i na Paliću Metro Cash & Carry objekti 1. i 2. maja neće raditi. Super Vero i Jumbo prodavnice neće raditi, 2. maj je neradan i za njih. Robna kuća IKEA, kao i kontakt centar, neće raditi samo 2. maja.

Kompanija dm drogerie markt izmenila je radno vreme. Nedelja, 2. maj, neradan je dan za sve dm objekte, dok će u ponedeljak, 3. maja sve drogerije ovog lanca raditi prema uobičajenom radnom vremenu.

Shop and go i Maxi prodavnice biće zatvorene za Uskrs, 2. maja.

Delta City u Beogradu - 2. maj će biti neradan dan (izuzev bioskopa koji će raditi do 20h), a ostalim danima će se raditi puno radno vreme. Stadion - nedelja će biti neradna. Novosadska Promenada i Kragujevac Plaza radiće isto kao pomenuti Stadion.

One koje rade u sastavu JKP "Gradske pijace" 1, 3. i 4. maja 2021. godine radiće po uobičajenom radnom vremenu, od 06 do 19 sati. Zelene pijace neće raditi na Uskrs, izuzev pijaca "Zemun", "Banovo brdo", "Bele vode" i "Dušanovac", koje će raditi od 06 do 13 časova.

Pijaca "OTC" na Novom Beogradu 1. i 4. maja rade po uobičajenom radnom režimu, odnosno od 08 do 16h, dok će 2. i 3. maja - pijaca biti zatvorena. Parking na pijaci "Zemun", na Uskrs, radiće od 00 do 24 časa, a parking na pijaci "Dušanovac" radiće od 07 do 19 sati.

Povodom nastupajućih praznika, neradni dani biće od 30. aprila do 4. maja. Tokom praznika radiće samo dežurne pošte.

Ukupno pet apoteka "Beograd" će, od petka do utorka, primati kupce 24 sata. One u centru Beograda, u Nemanjinoj 2 i Kralja Milana 9, u Zemunu u Glavnoj ulici 34, u Bulevaru Maršala Tolbuhina broj 30 u Novom Beogradu i Lazarevačka u Dr Đorđa Kovačevića 27. Skraćeno radno vreme od 8 do 18 časova imaće apoteke "Palilula" u Knez Danilovoj, "Braće Kovač" u Krivolačkoj, "Miroslava Trajkovića" u Požeškoj i "Đuro Đaković" u Majke Kujundžića na Zvezdari.

Pored izmena u radnom vremenu prodavnica, pijaca, tržnih centara i poštama, lepa vest je da će parking tokom celih praznika biti besplatan! Tokom uskršnjih i prvomajskih praznika, od petka, 30. aprila, do utorka, 04. maja 2021. godine, preduzeće JKP "Parking servis" neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada. U istom periodu biće zatvorene i poslovnice Korisničkog servisa u ulicama Takovska br. 31 i Mileševska br. 51.

Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvorena za vreme praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za eksploataciju vozila. Od srede, 05. maja 2021. godine, Služba parking kontrole i poslovnice Korisničkog servisa radiće po ustaljenom radnom vremenu.

Tokom predstojećih praznika najviše će odmarati radnici banaka, pa će sve ekspoziture biti zatvorene od 30. aprila do 5. maja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.