JOŠ MNOGO TOGA DOBROG JE PRED NAMA! ZA SRBIJU! Vučić objavio novi snimak i poslao važnu poruku građanima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2022, 19:47

"JOŠ MNOGO TOGA DOBROG JE PRED NAMA! ZA SRBIJU!" Vučić objavio novi snimak i poslao važnu poruku građanima (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je objavio na svom Instagram nalogu novi video snimak.

- Još mnogo toga dobrog je pred nama! Za Srbiju! - napisao je predsednik Vučić na svom Instagram profilu.

Vučić je ranije danas istakao da Srbija realizuje tako velike i značajne projekte iako "bukti" rat ne samo na istoku Evrope već i u Evropi i svetu.

A post shared by Александар Вучић (@avucic)

Vučić je ranije danas istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da Srbija realizuje tako velike i značajne projekte iako "bukti" rat ne samo na istoku Evrope već i u Evropi i svetu.

- Srbija ima snage da gradi i radi i otvara nove puteve. Nikad u svojoj istoriji nismo gradili 10 autoputeva i brzih saobraćajnica. Morate da budete ponosni na svoju zemlju i ponosan sam na naše graditetelje - naveo je Vučić.

Podsetimo, na ovoj deonici obilaznice koja je duga oko 4 kilometra, završena je leva traka autoputa sa tri mosta i leva tunelska cev ispod brda Straževica dužine 720 metara.

Kineska kompanija "Power China", azerbejdžanski Azvirt i domaći podizvođači uveliko rade na izgradnji sektora 6 obilaznice od tunela Straževica do Bubanj potoka, gde će se ona spojiti sa autoputem E 75 ka Nišu.

Dužina čitave obilaznice oko Beograda od novog mosta na Savi kod Ostružnice do Bubnanj potoka je 20,4 kilometra i ona bi trebalado bude završena u martu naredne godine.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Vrednost radova je 207 miliona evra, od čega se 15 procenata ulaže iz budžeta Srbije, dok se preostalih 85 procenata finansira od kredita kineske Eksim banke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.