JOŠ MALO PA GOTOVO

Izvor: Kurir, 21.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ MALO PA GOTOVO

Tijana Dapčević i Milan Kalinić sa svojim plesnim partnerima ušli u završnicu takmičenja u emisiji "Plesom do snova"

U dva plesna duela preksinoć su izabrani finalisti rijaliti-šoua "Plesom do snova" koji će se sledeće srede na podijumu za igru boriti za pobedu. Naime, Tijana Dapčević i njen partner Vojislav Kaluđerović izbacili su iz daljeg takmičenja Slavicu Ćukteraš i Ivana Marinkovića, dok su Milan Kalinić i Gordana Veselinović pobedili Branislava Moićevića >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i njegovu partnerku Danku Krstić.

Iako su svi pokazali briljantno plesačko umeće u večeri hip-hopa, pravila su takva da su dva para morala da budu izbačena, a dva da idu dalje. Žiri je malo odahnuo, jer je izuzetno težak zadatak koji je dosad imao pri ocenjivanju učesnika u samoj završnici pao na publiku. Finalisti su odabrani isključivo glasanjem gledalaca putem SMS, čime je odlučeno koji san ima najveću težinu. Tijanina i Vojina priča, po svemu sudeći, najdirljivija je, jer je za operaciju malog Matije iz Tivta, koga njih dvoje predstavljaju, potrebno prikupiti 250.000 evra. Iako je nezahvalno odmeravati čiji je problem veći, svi su se usaglasili da se ostali snovi mogu realizovati i po završetku šou-programa, a da je tako veliku sumu novca putem emisije najhumanije dodeliti onome kome je najpotrebnija - detetu koje se bori za život! Milan Kalinić i njegova partnerka Gordana, čija potresna životna priča takođe dovodi do suza, probaće i sledeće srede da pridobiju što više glasova, a čija će priča pobediti odlučiće publika.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.