JOŠ JEDNO IGRALIŠTE U BATAJNICI

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2022, 14:09

JOŠ JEDNO IGRALIŠTE U BATAJNICI

U Ulici Batajničkih žrtava broj 1 niklo je igralište koje zauzima površinu nešto veću od hiljadu i po kvadrata.

Novo igralište u Batajnici idealno je zaštićeno od saobraćaja, ima osvetljen prilaz, pristupne staze i mobilijer koji je namenjen svim generacijama.

Deo za najmlađe opremljen je klackalicama, toboganom i ljuljaškama na gumiranim podlogama, novim svetiljkama i betonskim klupama za pratioce.

U centralnom delu igrališta betoniran je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teren za basket, opremljen košem i ograđen prema propisima da ne bi ugrožavao okolne bašte. U trećem segmentu igrališta je senik sa stolom za društvene igre i četiri betonske klupe.  Kada vremenske prilike budu dozvolile, dodatno će biti uređene zelene površine. 

Dobra rasveta solarnim svetiljkama, povezanost stazama i zelenim površinama tek će ovaj skriveni batajnički džep učiniti posećenim prostorom za bezbednu dečiju igru, sportske radosti i druženje, a njegovo uređenje i formiranje finansirano je iz budžeta Gradske opštine Zemun.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.