JOŠ JEDNA U NIZU Srušila se i ova Đilasova laž o fantomskim biračima, ovo je istina o Deligradskoj 28!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 14:17

JOŠ JEDNA U NIZU Srušila se i ova Đilasova laž o "fantomskim biračima", ovo je istina o Deligradskoj 28!

Nastavlja se raskrinkavanje Dragana Đilasa i njegovih laži, koje se svakim danom ruše kao kula od karata!

Koju god lokaciju da je Đilas targetirao kao adresu na kojoj su tzv. fantomski birači, ispostavilo se kasnije da Đilasov opis nije odgovarao istini.

Naime, novinarka Informera Katarina Odalović otišla je na adresu Deligradska ulica broj 28, za koju Dragan Đilas tvrdi da se na njoj nalaze "fantomski birači"!

Kako Đilas ističe i promoviše na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sav glas, na ovoj adresi, kao i u Kneza Miloša 28 na Savskom vencu, nalazi se veliki broj "fantomskih birača". Đilas je ustvrdio da je u Deligradskoj upisan 201 lažni birač.

Uvidom u birački spisak raskrinkana je još jedna u nizu laži tajkuna Đilasa. Naime, na pomenutoj adresi, za koju Đilas strastveno tvrdi da poseduje 201 fantomskog birača, u biračkom spisku nema upisanih ljudi!

Na ovoj adresi, kao u Ulici kneza Miloša 28, nalaze se prostorije Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija".

O gnusnim lažima i obmanjivanju javnosti oglasio se i v.d. direktor ovog preduzeća Radomir Vujadin.

- Kao što ste i sami rekli i sami ste se uverili da se nalazimo ispred poslovne zgrade u Deligradskoj broj 28. U Ulici Kneza Miloša još od 70ih godina se nalazi Vodovod i kanalizacija, i odgovorno tvrdim kako na ovoj adresi tako i na svim adresama našeg preduzeća ne postoji ni jedan birač - rekao je Vujadin i dodao:

-  Nedeljama slušam zlurade i dezinformacije koje imaju za cilj da naštete ugledu našem preduzeću. Ovde se od 2003. godine nalazi naš prostor i naše kancelarije. Nikada nisu bili prijavljeni ljudi na ovoj adresi i neverovatno je dokle te zlurade i tvrdnje mogu da idu. Zaposleni i ja ne možemo da shvatimo zašto se svesno ide sa tim lažnim informacijama kada je sve ovo proverljivo! Uverili ste se u biračkom spisku, tako i ovde kad ste došli, tako da kao v.d. direktor tvdim da ovde nema birača.

(Srbija Danas/Informer)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.