JOŠ JEDNA U NIZU: Francuska obustavlja letove ka Kini zbog koronavirusa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2020, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDNA U NIZU: Francuska obustavlja letove ka Kini zbog koronavirusa!

Avio-kompanija Er Frans je danas donela odluku da do 9. februara otkaže sve letove za kopnenu Kinu.

Ovo je odlučeno u skladu sa najnovijim razvojem situacije vezane za epidemiju koronavirusa, saopštio je francuski avio-prevoznik.

- Zdravlje i bezbednost putnika i zaposlenih u avio-kompaniji, kako u Francuskoj, tako i širom sveta, Er Fransu predstavljaju najaviši prioritet - navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će od 31. januara, samo vanredni letovi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa volonterskom posadom leteti do i od Šangaja i Pekinga, i to s ciljem da se Er Fransovi putnici i zaposleni koji se trenutno nalaze u Kini bezbedno vrate kućama.

Još ranije, 22. januara, Er Frans je suspendovao sve letove od i do Vuhana, i tako će ostati do daljeg, napominje se u saopštenju.

Putnici koji su rezervisali letove za Kinu ili iz Kine do 29. februara 2020. moći će bez dodatnih troškova da promene rezervaciju ili zatraže refundaciju do 31. maja, poručili su iz Er Fransa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.