JOŠ JEDNA PROVOKACIJA IZ CRNE GORE: Srbija još nije ispunila uslove da njihovi građani uđu u našu zemlju

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 15:29

JOŠ JEDNA PROVOKACIJA IZ CRNE GORE: "Srbija još nije ispunila uslove da njihovi građani uđu u našu zemlju"

Direktor Instituta za javno zdravlje Crne Gore Boban Mugoša izjavio je da Srbija ima pedesetak aktivnih slučajeva zaraze virusom korona na 100.000 stanovnika, zbog čega sada ne spada u grupu zemalja čiji građani mogu da putuju u Crnu Goru

Mugoša je rekao da Crna Gora ne može sebi da priušti više rizika nego što trenutno postoji, zbog čega niko iz Srbije, osim građana Crne Gore, za sada ne može ući u tu državu.

- Srbija ima oko pedesetak aktivnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slučajeva na sto hiljada stanovnika, zbog čega sada ne spada u grupu zemalja čiji građani mogu putovati u Crnu Goru. Ja se nadam da će se to brzo promeniti i da će sva situacija u regionu biti dobra, normalno da je svima u interesu da se građani kreću, komuniciraju i da se spoje porodice - izjavio je Mugoša.

Prema njegovim rečima, dogovoreno je da se jednom nedeljno određuje koje su to zemlje iz kojih se može putovati u Crnu Goru, i da će se odluka donositi u petak, a važiće od ponedeljka.

​Uz upozorenje da pandemija još traje, Crna Gora je u utorak proglasila kraj epidemije virusa korona u toj zemlji.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Srpski turisti, za sada, ne mogu u Crnu Goru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2020

Ambasador Crne Gore u Srbiji Tarzan Milošević izjavio je danas za N1 da je potrebno da se broj aktivnih slučajeva korona virusa u Srbiji smanji sa 4.000 na 2.000, kako bi građanima bilo dozvoljeno da putuju u tu zemlju, navodeći da bi i on, kada bi sada otišao Crnu Goru, morao u karantin...Milošević...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.