JOŠ JEDNA KURTIJEVA PREVARA Vučić o referendumu o smeni gradonačelnika na severu Kosmeta

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 13:44

"JOŠ JEDNA KURTIJEVA PREVARA" Vučić o referendumu o smeni gradonačelnika na severu Kosmeta

"Obratiću vam se 16 ili 17. marta posle razgovora sa Lajčakom", naveo je Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je referendum o smeni gradonačelnika u četiri opštine na severu Kosova i Metohije još jedna prevara premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija.

Vučić je rekao da će o tome detaljnije govoriti narednih dana. Najavljujući da 15. marta u Beograd dolazi specijalni izaslanik Evropske unije za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dijalog Miroslav Lajčak, Vučić je kazao da će posle tog sastanka objasniti šta planira Kurti.

- Obratiću vam se 16 ili 17. marta posle razgovora sa Lajčakom - naveo je Vučić, odgovarajući na pitanja novinara tokom obilaska Vojnotehničkog instituta u Žarkovu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.