JOŠ JEDNA HITNA AKCIJA MUP! Uhapšena trojica maloletnika u Novom Sadu koji su pretili novim masakrom

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 11:01

JOŠ JEDNA HITNA AKCIJA MUP! Uhapšena trojica maloletnika u Novom Sadu koji su pretili novim masakrom

Spirala nasilja se širi Srbijom.

Pripadnici MUP u Novom Sadu uhapsili su trojicu maloletnika, uzrasta 15 i 16 godina, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivična dela ugrožavanje sigurnosti i izazivanje panike i nereda.

Sumnja se da su ova trojica učenika jedne novosadske srednje škole, na društvenim mrežama, objavljivala preteće poruke i fotografije oružja koje će, navodno, poneti u školu.

Pretresom stana jednog od njih policija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pronašla repliku automatske puške.

Osumnjičeni maloletnici iz Novog Sada, Beočina i Temerina privedeni su nadležnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu koji je svoj trojici odredio pritvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.