JOŠ JEDNA DEČIJA ŽRTVA SAUDIJSKE VOJSKE! Šestogodišnja devojčica izgubila celu porodicu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2017, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDNA DEČIJA ŽRTVA SAUDIJSKE VOJSKE! Šestogodišnja devojčica izgubila celu porodicu!

Šestogodišnja devojčica preživela napad saudijske koalicije

Šestogodišnja devojčica, koja je preživela napad saudijske koalicije u kojem je ubijeno osam članova njene porodice, ostaje u krevetu u bolnici Al-Motavakkal u Sani, preneli su meidiji u ponedeljak.

Tri dana nakon vazdušnog napada, teško povređena Bothaina Mohamed Mansour al-Rimi se igra sa lutkom u bolnici, uprkos značajnim modricima na licu.

This is Bothaina Mohamed Mansour al-Rimi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Her home was bombed by United States/ Saudi Arabian coalition.#🇸🇦+🇺🇸=TERRORIST pic.twitter.com/Xm2RbmLNdG

— Osman Hassan (@OsmanHa30871240) August 31, 2017

Mansour je izvučena iz ruševina njenog stambenog bloka, koji je srušen nakon vazdušnih udara pod vodstvom Saudijske Arabije pogodio je praznu zgradu u blizini.

Ubijeno je najmanje 14 civila, uključujući Mansurinu majku, oca, braću i sestre.

Međutim, njen doktor, Aref Dabaan, rekao je da je Mansourovo stanje stabilno uprkos nekoliko preloma na licu i glavi.

"MRI je ukazivala na višestruke prelome na levom obrazu, kao i na lomove blizu oka i preko čela. Devojčici nije potrebna nijedna hiruršku intervencija, propisani su joj potrebni lekovi, a sada je njeno stanje stabilno ", rekao je Dabaan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.