JOŠ JEDAN PUTINOV SNIMAK PRIVUKAO PAŽNJU ZAPADA: Dok je razgovarao sa decom, nešto čudno se dešavalo s njim?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2022, 16:58

JOŠ JEDAN PUTINOV SNIMAK PRIVUKAO PAŽNJU ZAPADA: Dok je razgovarao sa decom, nešto čudno se dešavalo s njim?! (VIDEO)

Ova situacija snimljena je 1. septembra u Kalinjingradu dok je ruski lider razgovarao sa decom

Mesecima kruže razne glasine o navodno narušenom zdravlju ruskog predsednika Vladimira Putina, što je Kremlj više puta negirao, a sada se pojavio novi snimak koji je privukao pažnju.

U snimku, koji je nastao 1. septembra u Kalinjingradu, vidi se kako Putin sedi na stolici i razgovara sa decom.

Međutim, pažnju su privukle njegove noge, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skoro nijednog trenutka nisu bile mirne, već su se neobično trzale.

Daily mail prenosi da je Putin navodno naredio da se svako dete podvrgne karantinu zbog korona virusa dve nedelje pre susreta u Kalinjingradu, međutim, ovo nije zvanično potvrđeno.

Ovo je još jedan u nizu snimaka koji su se proteklih meseci pojavili, a u kojima je pažnju privuklo neobično ponašanje ruskog lidera.

Da podsetimo, pojavile su se razne glasine o tome da je Putin bolestan, da ima navodnpo smrtnu bolest, dok je u nekim situacijama snimljen sa nemirnim nogama ili kako se nekontrolisano trese.

Kremlj je više puta negirao da je ruski lider bolestan.

BONUS VIDEO: Eksplozije odjekuju Krimom

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.