JOŠ JEDAN MASAKR! Pobesneli muškarac otvorio vatru na komšije - žena pokusala da pobegne pa je upucao KROZ VRATA

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 10:40

JOŠ JEDAN MASAKR! Pobesneli muškarac otvorio vatru na komšije - žena pokusala da pobegne pa je upucao KROZ VRATA

Masovna pucnjava u Nemačkoj.

Troje ljudi je ubijeno, a dvoje ranjeno, u petak uveče kada je muškarac (64) otvorio vatru na svoje komšije u stambenoj zgradi u blizini Augzburga u Nemačkoj.

Kako piše "Bild", krvoproliće je verovatno dramatičan kraj sudskog spora.

Ovaj 64-godišnjak, koji je sam živeo, uzeo je pištolj oko 19.15 i prošao kroz stambenu zgradu. Prema informacijama Bilda, zgrada ima samo četiri stana, tako da su se komšije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sigurno dobro poznavale.

Na prvom mestu zločina počinilac je najpre pucao kroz vrata stana i pogodio ženu koja je iza njih htela da se skloni na sigurno. Ukupno je ubio tri osobe na prvom mestu zločina, uključujući bračni par (49 i 52). Prema saznanjima Bilda, ubica je svoje druge žrtve sreo na stepeništu i ubio ih hicima iz pištolja.

Nakon što je počinilac ubio troje komšija, automobilom se odvezao u obližnju ulicu i potražio drugu adresu. Ovde je ubica upucao ženu (32) i muškarca (44). Par je zadobio povrede opasne po život i sa teškim povredama prebačen je u bolnicu. Za njih dvojicu se sada kaže da su van životne opasnosti.

Tačna pozadina i motiv krvavog dela još uvek nisu jasni. Forenzičari su trenutno na licu mesta. Isto tako i timovi za krizne intervencije brinu o šokiranim komšijama i rođacima.

Ubica je uhapšen nakon pucnjave, saopštio je policijski štab u severnoj Švabiji u konsultaciji sa javnim tužiocem. Nakon hitne potrage, zaustavljen je u svom automobilu i dozvolio da bude uhapšen bez otpora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.