JOŠ JEDAN KRUG PLJAČKE I UPROPAŠĆAVANJA SRBIJE Aleksandar Mirković o najnovijim akcijama Dragana Đilasa

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2021, 19:09

"JOŠ JEDAN KRUG PLJAČKE I UPROPAŠĆAVANJA SRBIJE" Aleksandar Mirković o najnovijim akcijama Dragana Đilasa

Narodni poslanik iskazao svoje mišljenje

Šef odborničke grupe SNS-a i narodni poslanik Aleksandar Mirković izdao je saopštenje po pitanju najnovijih akcija opozicije.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Sve o čemu smo govorili prethodnih meseci i godina danas je dobilo potvrdu, nova-stara Demokratska stranka je na okupu.

Ostaci DS, predvođeni Đilasom i novoformiranim savezom, najavili su borbu za još jedan krug pljačke, otimanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bogaćenja, ponižavanja i upropašćavanja Beograda i Srbije, isključivo zarad ličnog interesa, a na štetu građana kao što su već jednom i uradili.

Današnji performans u vidu konferencije je samo potvrda, da su se olupine DS, ujedinile u mržnji prema Aleksandru Vučiću, ujedinili su se u svojoj želji za vlašću, foteljom i privilegijom, ujedinili su se svi protiv Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke bez obzira na lične animozitete i sujetu koja među njima vlada.

Ovo je najbolji pokazatelj da će građani na predstojećim izborima da biraju između dva puta.

Prvi je politika prosperiteta, napretka, budućnosti, ekonomske stabilnosti, prosečne plate preko 600 evra, nezaposlenost ispod 9%, novih radnih mesta, puteva, pruga, fabrika, bolnica, politika poštovane i nezavisne Srbije, politike čija je personifikacija Aleksandar Vučić. Drugi put je onaj koji predstavljaju Dragan Đilas i njegovi uposlenici i stipendisti iz "Multikom stranke",  koji nude mržnju, nasilje, pretnje, povratak u prošlost kada je Srbija bila na kolenima, Beograd pred bankrotom, a građani Srbije bez radnih mesta i budućnosti. Put koji Đilasova Multikom stranka nudi je put gde je nezaposlenost preko 25%, gde je prosečna plata ispod 300 evra.

Savez u kome se Đilas, Jeremić, Lutovac, Marinika i Veselinović sigurno garantuju dve stvari - uništavanje Srbije i njihovo enormno bogaćenje.

Uveren sam da će građani, kao i do sada, želeti za sebe i svoje porodice bolju budućnost i da će u skladu sa tim podržati politiku Aleksandra Vučića i Srpske  napredne stranke, jer je ta politika jedini garant stabilne i bolje budućnosti za svakog čoveka u Srbiji - glasi saopštenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.