JOŠ JEDAN JEZIV FEMICID U REGIONU: Ubijena žena u Bosni, policija na mestu zločina zatekla krvavog muškarca

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 15:55

JOŠ JEDAN JEZIV FEMICID U REGIONU: Ubijena žena u Bosni, policija na mestu zločina zatekla krvavog muškarca

Okolnosti se utvrđuju

U prigradskom naselju Lipnica nadomak Tuzle danas se dogodilo ubistvo, a kako je potvrđeno za Klix.ba muškarac je ubio ženu.

Kako su rekli iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, danas oko 11.50 sati, dežurna služba Policijske stanice Zapad obaveštena je od građanina da se njegovi prijatelji, nastanjeni u Lipnici, ne javljaju na njegove telefonske pozive, te da mu se neposredno pre ove prijave policiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << javio na video poziv drug, inače strani državljanin, gde je uočio da je isti krvav i da u krevetu leži, te je zatražio intervenciju policije.

- Na mesto događaja, odmah su upućeni policijski službenici PS Zapad i SHMP Doma zdravlja Tuzla, te je izvršen nasilni ulazak u stan u kojem su se nalazili imenovani, gde su zatečeni beživotno žensko telo, čiju smrt je na licu mesta konstatovao dežurni lekar SHMP Doma zdravlja Tuzla i muškarac sa vidljivim povredama u predelu stomaka, koji je prevezen u JZU UKC Tuzla radi pružanja medicinske pomoći - kazala je portparolka kantonalne policije Adnana Sprečić.

Na licu mesta nalaze se dežurni tužilac i uviđajna ekipa Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK te se se preduzimaju sve dalje mere i radnje po nalogu tužioca

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/M.P./Prenela: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.