JOŠ JEDAN ISPAD BAJDENA: Govor završio rečima Bože, čuvaj kraljicu, Amerikancima ništa nije jasno (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 10:46

JOŠ JEDAN ISPAD BAJDENA: Govor završio rečima "Bože, čuvaj kraljicu", Amerikancima ništa nije jasno (VIDEO)

Predsednik SAD Džozef Bajden održao je govor na nacionalnom samitu Bezbednijih zajednica u Konektikatu.

Pozivajući na pooštravanje zakona o kontroli oružja, ali na kraju svog izlaganja zbunio je auditorium rekavši "Bože, čuvaj kraljicu".

Video snimci predsednikove neobične poruke na kraju obaćanja u Kontektikatu ubrzo su počeli da se šire internetom, a korisnici društvenih mreža pitali su se šta je američki predsednik mislio kada je to rekao, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bi-Bi-Si.

Neki od komentara na mrežama su "Ne mogu da verujem da ga neko još uvek podržava", "Nejasno mi je da je ovaj čovek osvojio 81 milion glasova", "Neka ga neko obavesti da smo mi Amerikanci i da nemamo kraljicu". 

Prva zamenica sekretara za štampu Bele kuće, Olivija Dalton, u razgovoru sa novinarima kasnije je rekla da je predsednik Amerike uputio ovaj komentar "nekome u publici".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi gaf Bajdena: "Bog neka čuva kraljicu" (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jun.2023

HARTFORD - Američki predsjednik DŽozef Bajden izazvao je zabunu kada je svoj govor na samitu o Nacionalnoj bezbjednosti u Konektikatu o kontroli oružja završio riječima "Bog neka čuva kraljicu".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Medvedev ismejao Bajdena: Stari truli dementni panj je nagrabusio (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 17.Jun.2023

Medvedev je primetio da je američko nuklearno oružje raspoređeno širom Evrope, ali i ono što je šokiralo mnoge i u Americi, Bajden je govor završio rečima "Bože čuvaj kraljicu".

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.