JOŠ JEDAN HOROR U NIZU: Posvađali se pa ga udario sekirom po glavi - muškarac HITNO prevezen u bolnicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 11:00

JOŠ JEDAN HOROR U NIZU: Posvađali se pa ga udario sekirom po glavi - muškarac HITNO prevezen u bolnicu

Povređeni je prevezen i hospitalizovan u KC Koševo u Sarajevu.

Policija je u Sokocu uhapsila muškarca zbog sumnje da je udarcima sekirom u glavu naneo teške telesne povrede jednoj osobi.

U PU Istočno Sarajevo rekli su da im je u subotu prijavljeno da je u mestu Margetići, muškarac nakon verbalne rasprave sa drugim muškarcem sekirom mu naneo teške telesne povrede u predelu glave, piše Srpskainfo.

Povređeni je nakon ukazane lekarske pomoći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u JZU Bolnica "Srbija" u Istočnom Sarajevu, prevezen i hospitalizovan u KC Koševo u Sarajevu.

U toku je dokumentovanje predmeta, nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo, protiv napadača biti podnesen izveštaj o počinjenom krivičnom delu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.